U bevindt zich: Home Woningtypen

→ Lofthuys

Appartement Lofthuys | Vanaf € 170.000 v.o.n.

Appartement

Lofthuys


Soort: Appartement

Klik hier voor de plattegrond

Status: Uitverkocht

Bekijk het complete aanbod


Het plandeel ‘Lofthuys’ bestaat uit een grote diversiteit aan unieke appartementen: kiest u voor een startersappartement, een appartement met vide of één van de luxe penthouses?

De prijzen van de Lofthuysappartementen variëren tussen de € 170.000 en € 599.000 v.o.n. De woonoppervlakten variëren tussen de 69 tot 196 m2.


Appartementen
De appartementen variëren in woonoppervlak van 69 tot 117 m2 en zijn allemaal verschillend. De Lofthuyzen op de eerste en tweede verdieping worden gerealiseerd door transformatie van het bestaande kantoorgebouw. Hier zorgt de bestaande constructie van betonnen kolommen en betonnen plafonds in het zicht voor woningen met een industrieel en stoer karakter. De vrije plafondhoogte van circa 3 meter draagt bij aan de beleving en zorgt tevens voor een loftachtige uitstraling.

Appartementen met vide
Op de derde en vierde verdieping worden op de bestaande constructie een aantal nieuwe appartementen gerealiseerd. Vier hiervan zijn bijzondere vide-appartementen, deze hebben een grote vide in de woonkamer en een extra woonlaag op de verdieping. Mede door de hoge ligging en grote vide biedt deze woning u als bewoner een fantastisch uitzicht over de binnenstad van Breda!

Penthouses
Daarbij zijn er een aantal luxe, zeer ruime penthouses met een woonoppervlak van 117 tot 196 m2. Deze penthouses zijn voorzien van prachtig gesitueerde dakterrassen.


Bergingen en parkeerplaatsen
Alle appartementen beschikken over een royale buitenruimte en een eigen berging in de voormalige archiefkelder. Tevens is er voor een aantal appartementen een eigen parkeerplaats in de kelder.« Terug naar overzicht