U bevindt zich: Home Woningtypen

→ Pakhuys

Grondgebonden woning Pakhuys | Vanaf € 370.000 v.o.n.

Pakhuys


Soort: Grondgebonden woning

Klik hier voor de plattegrond

Status: Uitverkocht

Bekijk het complete aanbod


Naast de Lofthuyzen komen 6 zeer ruime grondgebonden woningen, de zogenoemde Pakhuyzen, deze worden gerealiseerd middels transformatie van het linkerdeel van het voormalige kantoor van de Sociale Dienst.

Omdat er gekozen is voor transformatie, in plaats van nieuwbouw, blijft de bestaande constructie behouden en heeft de begane grond een vrije plafondhoogte van bijna 4 meter! Een imposant ruimtegevoel! Maar ook op de 1e en 2e verdieping met een vrije plafondhoogte van ruim 3 meter beleeft u de ruimte optimaal. Overigens blijven de betonnen plafonds in het zicht. Samen met de hoge plafonds en bestaande kolommen zorgt dit voor een stoere en industriële uitstraling van de huizen.

Het ‘Pakhuys’ wordt standaard aangeboden als zeer luxe grondgebonden woning, met een ruime woonkamer en keuken op de begane grond. Op de verdiepingen worden standaard 5 slaapkamers aangeboden. Vanuit de berging op de 2e verdieping is een vliering, gelegen boven de badkamer en verkeersruimte, bereikbaar. Optioneel is de begane grond in te delen als commerciële ruimte. Zo kunt u deze bijvoorbeeld inrichten als kantoor, studio, atelier of praktijk aan huis. Op de 1e verdieping komen dan bijvoorbeeld de keuken en woonkamer en op de 2e verdieping is dan ruimte voor 3 slaapkamers.

De woning hebben een eigen achtertuin grenzend aan een gezellig binnenhofje, u als bewoner wordt hier mede-eigenaar van. Dit binnenhof is apart afsluitbaar: alleen tijdens winkeltijden is dit hofje toegankelijk voor bezoekers van de binnenstad. Na winkeltijden wordt het afgesloten en is het slechts toegankelijk voor de direct omwonenden. Elke woning heeft een eigen berging die geclusterd liggen aan het binnenhof. Tevens is er per woning een parkeerplaats beschikbaar in de parkeerkelder onder deelplan Lofthuys.« Terug naar overzicht